OVER ONS

INTERNATIONAL CONSULTANCY SERVICES GROUP

Charley van der Helm

Owner and founder

+31 6 418 25 618

Paul Stefan

Partner Configuration Consultant

+31 6 127 56 507

Willian Timmermans

Associate Support Consultant

+31 6 449 89 252

Ingrid van der Helm

Manager Finance & Control

+31 6 219 25 220

Joost van Harskamp

Partner Business Consultant

+31 6 550 72 563

Geert Oosting

Partner Project Manager

+31 6 102 51 709

CHARLEY VAN DER HELM

Mijn naam is Charley van der Helm. Ik woon in Rosmalen samen met mijn vrouw Ingrid en onze zoons Chris & Stan. Ik ben een energiek persoon met een passie voor IT, sport (fitness) en auto’s. In mijn vrije tijd sport ik graag en ga ik erop uit met ons gezin.

Na mijn opleiding International Business and Management Studies te hebben afgerond, ben ik gaan werken bij BWise (inmiddels SAI Global). Het ondernemerschap is sinds ik een kleine jongen was al een droom/ambitie om te realiseren. Na vier jaar in loondienst te hebben gewerkt, heb ik dan ook de stap gezet om een eigen bedrijf op te zetten als GRC-Consultant: ICSG BV.

Ik vind het fantastisch om de personen in bedrijven te helpen om hun wensen helder te krijgen met betrekking tot de applicatie en dit vervolgens te realiseren. Vaak verandert de initiële vraag door middel van workshops en de mogelijkheden die dan gezien worden. Elke organisatie richt zijn systemen anders is, waardoor het steeds een gaaf nieuw project is om aan te bouwen.

Loopt jouw organisatie op dit moment ergens tegenaan of kunnen jullie extra ondersteuning gebruiken? Neem contact met me op en ik kom graag langs voor een kennismakingsgesprek.

WILLIAN TIMMERMANS

Mijn naam is Willian Timmermans. Ik heb een grote passie voor ICT en alle ontwikkelingen die daarin plaatsvinden volg ik dan ook op de voet. Naast mijn werk maak ik graag mooie ritjes met mijn motor en word ik enthousiast van een goede film of serie.

Met mijn bijna 10 jaar ervaring in de IT, bij commerciële- maar vooral bij overheidsorganisaties, heb ik veel gezien, helaas ook te vaak hoe het niet moet. Juist vanwege dat laatste spreekt de werkwijze van ICSG mij erg aan omdat ik graag met onze diensten verder ga dan de ‘standaard’ diensten die de meeste bedrijven leveren. Om die reden heb ik de stap gemaakt naar IT en GRC consultancy, waarin het implementeren en optimaliseren van GRC systemen centraal staat.

GRC is de motor achter een succesvolle organisatie maar werkt niet zonder een goede gebruikerservaring. Ik help graag deze gebruikerservaring zo optimaal mogelijk te maken zodat gebruikers dit gaan zien als een makkelijk hulpmiddel om deze motor draaiend te houden.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Samen met de klant en collega’s komen tot de beste oplossing, precies zoals de klant het voor ogen ziet, dat is de mooiste uitdaging die er is!