GRC IMPLEMENTATIE

VOORDELEN
NN
Transparante en efficiënte indeling
NN
Beheer de risico’s in de business beter
NN
Reduceer de totale kosten van GRC-activiteiten
NN
Automatiseer GRC-activiteiten
NN
Betrouwbare uitkomst van de data
NN
Ontdek nog meer mogelijkheden binnen het systeem

BWise

SAP Business Objects

Microsoft Power BI

ServiceNow

GRC IMPLEMENTATIE

Wil jouw bedrijf een (eerste of nieuwe) GRC implementatie? Bij ons heb je de keuze om één GRC consultant tot een geheel team aan GRC specialisten in te huren die de implementatie in succesvolle banen leidt. Wij hebben royale ervaring in het implementeren en demonstreren van GRC software bij 100+ bedrijven en multinationals wereldwijd.

Wij zijn gespecialiseerd in het implementeren van GRC op alle aspecten zoals Risk Management, Third Party Risk Management, RDS implementaties, Internal Audit, Internal Contol, Compliance & Policy Management, IT GRC, Sustainability Performance Management, Technische installaties en Business Analyses en Reporting. Wij maken hieruit voortvloeiende Portlets en Dashboards.

Daarnaast vervullen wij diverse functies zoals GRC Implementation Consultant, GRC Product Consultant, GRC Business Intelligence Consultant, GRC Portlet Consultant, GRC Lead Consultant, GRC Business Consultant en GRC Project Manager.

BWise is geïntegreerd met SAP Business Objects. Hier kunnen wij de Universe voor verzorgen voor zowel de SAP Information Design Tool en de SAP Universe Design Tool om vervolgens rapportages te vervaardigen. Ook is het mogelijk om Microsoft Power BI te integreren met BWise en Power BI rapportages te vervaardigen.

GRC IMPLEMENTATIE IN 6 STAPPEN

Begeleiding bij het op- en scherpstellen van de requirements.

Verificatie van de requirements bij alle betrokkenen en eindgebruikers.

Implementatie GRC software in een testomgeving.

Testen van de GRC implementatie met testscripts.

Implementatie GRC software in de productieomgeving.

Evaluatie van de werkzaamheden.

Wij denken in duurzame oplossingen.